top of page
achtergrond4.png
Untitled design (44).png

Blijf op de hoogte

witte watertoren.png

DE LEUKSTE EVENTS OP DE AGENDA 

We zitten niet stil; er is altijd iets te doen in het leukste zwembad van de Krimpenerwaard. Van event-tradities die al jaren voortleven tot nieuwe evenementen om een nieuwe traditie mee op te bouwen. Onze evenementen staan bekend om z'n gezelligheid, leuke ontmoetingen en soms een tikkeltje fanatisme als het gaat om zwemwedstrijden.

Pak je agenda erbij

WIJ KIJKEN ENORM UIT NAAR DE AANKOMENDE EVENTS. JIJ OOK?

6uurvs2.jpg

6 UUR VAN SCHUAGT

Sportclubs, verenigingen, vriendengroepen, bedrijven, familieleden worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan de 6 uur van de Schuagt. Tijdens de 6 uur van de Schuagt, moet er van elk team steeds één persoon in het water zwemmen en er moet één teller aan de kant staan. Het minimum aantal personen per team is 10. Het team met het hoogste aantal gezwommen banen wint een wisselbeker en eeuwige roem!

De zwemestafette wordt een gezellig feest voor jong en oud. Dé mogelijkheid voor teambuilding van bedrijven en verenigingen.

Het terrein is vrijdag vanaf 18.00 uur open. De tenten kunnen neergezet worden en de warming-up kan gestart worden. Er is de gehele avond is er eten en drinken te koop.

De kosten zijn € 100,- per team, ongeacht het aantal deelnemers. Iedere deelnemer krijgt een T-shirt als aandenken aan dit geweldige evenement.

 

ZWEM-4-DAAGSE

4 dagen lang leggen de deelnemers per avond 250, 500 of 1.000 meter af in het buitenzwembad. Het evenement wordt vervolgens feestelijk afgesloten met verschillende demo’s en de finale van het Krimpenerwaards Kampioenschap Bommetje. Een feestje voor iedereen dus!

zwem4daagse1.jpg
71696060_2992451897437675_1169365942245785600_n.jpeg

BAAS EN HOND ZWEMMEN

De naam van dit event verklapt het al: zwemmen met je hond. Hoe leuk is dat! Om het zwemjaar af te sluiten organiseren we op de laatste dag dat ons zwembad open is 'Baas en Hond Zwemmen'. Een geweldige dag voor je viervoeter en jezelf! 

DE 100 VAN SCHUAGT

Tijdens de 100 van Schuagt is het aan jou om 100 baantjes te zwemmen binnen de gestelde tijd. Lukt het jou? Dan hebben we mooie prijzen klaarliggen! 

100 van Schuagt.jpg
ontbzwem6.JPG

ONTBIJTZWEMMEN

De naam van dit event verklapt het al, want na een aantal baantjes te hebben getrokken staat het ontbijt klaar. Je zult namelijk wel trek hebben na deze inspanning. Met een gezellige groep kletsen we wat na tijdens een heerlijk ontbijt!

golf_zwart_lichtblauw.png
bottom of page