top of page
achtergrond4.png
algemeen1.jpg

Voor urenlang zwemplezier

Watertoren zwembad Krimpenerwaard

HET OPENLUCHTZWEMBAD

Openluchtzwembad De Schuagt ligt tussen Lekkerkerk en Krimpen a/d Lek, in de gemeente Krimpenerwaard. Ons zwembad ligt in een mooie, natuurlijke omgeving en heeft opvallend fraaie natuurlijke groenaanleg. Naast het grote 50-meter bassin met twee springplanken beschikt het bad over een ondiep speel-/instructiebad met een waterdiepte van 30 tot 90 cm. En voor de allerkleinsten is er een peuterbassin om lekker te spelen.

Baantjes  trekken of 
van de duikplank ?

50 meter buitenzwembad.jpg

ONS 50-METER BAD

Ons openluchtzwembad telt een 50-meter bad waar je 's ochtends en 's avonds heerlijk baantjes kunt trekken. Vanaf 10:30 is het zwembad geopend voor het recreatiezwemmen. Het grote bad is opgedeeld in een diep gedeelte van 3.5 meter (max) en een ondieper deel tot een waterdiepten van 1.10 meter. Voor de liefhebbers is er een duikplank van 1 meter hoog en voor de echte waaghalzen is er ook een duikplank van 3 meter hoog. 

Buitenzwembad Krimpenerwaard

ONS ONDIEPE BAD

Het peuterbad ligt parallel aan het 50-meter bad en beschikt over waterdiepten van 30 cm tot 110 cm. Hier kan lekker gespeeld worden met zwemattributen zoals vlotten en ballen. Voor de ouders is er naast het bad een fijne plek om te vertoeven en tegelijkertijd een oogje in het zeil te houden. 

golf_zwart_lichtblauw3.png

Waarom Zwembad Schuagt een goed idee is

50-METER BAD

SPEEL-/INSTRUCTIEBAD

2 DUIKPLANKEN

PEUTERBAD

YOU'RE ONLY ONE SWIM AWAY FROM THE ULTIMATE SUMMER FEELING! 

Peuterzwemmen Buitenzwembad Schuagt

ONS PEUTERBAD

Het peuterbad is geschikt voor de allerkleinsten. Het zwemwater is 30 cm diep en beschikt over een waterspeelelement. Ook om het peuterbad heen is er genoeg zitplek, zodat je bij je kleintje kunt blijven. 

bottom of page